top of page
PROJECTES

Especializamos en Restauracion de muebles, Decoracion de muebles, Pintura de muebles.

En nuestro Taller de muebles nos dedicamos a Restaurar muebles, Decorar muebles, Pintar muebles, Tapizar.

Si buscas Tapicero en Barcelona o especialista en Rejilla, nosotros somos tu taller en barcelona.

Si quieres Pintar tu mesa, tus sillas, o pintar cualquier mueble, envíenos fotos y pide un presupuesto.

Si te gusta la decoracion vintage, nuestra Tienda vintage en Barcelona es tu sitio.

Vendemos y renovamos muebles reciclados, muebles pintados, lamparas vintage, espejos vintage.

También vendemos vintage online.

SOBRE NOSALTRES

A Studio Alis creiem en el poder de l'espai. L’espai en el que vius ha d’ésser una veritable expressió de qui ets, del que vols i a on vas. Ha de dissenyar-se tenint en compte les teves necessitats i desitjos, per contra d’una tendència fugaç o una estètica popular. I el més important, ha de poder canviar, créixer i evolucionar, com un mateix.  

 

Som aquí per ajudar-te en aquest procés i acompanyar-te en el teu viatge cap a un espai completament teu. Fent servir la nostra mescla  eclèctica d'estils i èpoques, personalitzem el disseny per a tu, configurant l'espai segons les teves necessitats, desitjos i personalitat. Seleccionem a mà cada peça, combinant elements vintage únics amb tocs moderns per a una aparença veritablement atemporal. Cada detall, des del color de la pintura fins a la col·locació d'una llum, és part del nostre enfoc holístic per construir una habitació o una sala, d’on en resulta un espai completament intencional i personal.

SOBRE NOSALTRES

INTERIORISME

El disseny interior és l’essència de qualsevol espai bonic. Studio Alis ofereix serveis de disseny d'interiors residencials - privats i turístics, així com comercials.

Els nostres serveis de disseny d'interiors inclouen remodelació, pintura, fusteria, entre d’altres, per crear un espai que s'adapti a tu.

INTERIORISME

DECORACIÓ D'INTERIORS

La decoració és el complement natural del disseny d'interiors. Studio Alis ofereix els seus serveis de decoració per hores  o com a projecte complet.

T'ajudarem a personalitzar i escollir peces úniques perquè l'espai sigui teu.

DECORACIÓ

ESTILISME I HOME-STAGING

Necessites una foto del teu espai? Studio Alis ofereix serveis d’estilisme i home-staging perquè el teu espai tingui el millor aspecte.

Podem treballar amb la decoració que ja tens o complementar-la amb la nostra, depenent del que tu i el teu espai necessiteu.

HOME-STAGING
bottom of page